dan
” Uau, ce draguta/frumoasa esti !! “
Cam asa ar trebui sa sune complimentele dupa un machiaj bine facut, nu “ce machiaj frumos!”… Machiajul trebuie sa te completeze, sa iti evidentieze trasaturile frumoase, nu sa fie ca o masca evidenta pe care lumea din jur sa o observe inainte sa te observe pe tine. Aici nu ma refer la machiajele “fashion” sau “beauty” (de pe podiumuri, prezentari de moda), care au un alt rol.
De ce am ales sa fac machiaj? Eu consider ca machiajul este o arta care poate face ca fiecare femeie sa se simta frumoasa. Nu cred ca exista femei urate, ci doar care nu stiu sa isi puna in valoare frumusetea.
Cea mai mare satisfactie pe care o am este atunci cand clientele mele se uita in oglinda si le pot citi pe chip entuziasmul si multumirea.
Credem ca serviciile pe care vi le oferim trebuie personalizate in functie de dorintele si nevoile voastre, din acest motiv dorim sa ne intalnim si sa ne cunoastem potentialii clienti, atunci cand este posibil.
Speram ca prin fotografiile prezentate pe site si prin aceste cateva cuvinte, mesajul nostru sa ajunga la voi. Va multumim pentru timpul acordat si va invitam sa vizionati site-ul nostru.
Stiu ca multi vor fi de acord cu mine cand spun ca fotografia este arta, de aceea trebuie tratata ca atare, nu este un simplu serviciu sau un bun oarecare ce isi pierde valoarea odata cu trecerea timpului, este altceva. Cand fotografiez un eveniment, doresc sa cred ca imortalizez amintiri, sentimente, lucruri ce nu mai pot fi reproduse si cred ca asta le si da valoare.
Cel mai  important lucru pentru mine din punct de vedere fotografic este “clipa”, este un gest, o privire, este clipa aceea magica ce se petrece intre momente. Prefer lumina naturala, ambientala tocmai pentru a surprinde atmosfera,  asa cum este ea. Asta nu inseamna ca nu folosesc blituri sau lumini artificiale, toate au rolul lor si locul lor.
O fotografie buna trebuie sa emotioneze, trebuie ca peste 2 ani sau 20 de ani cand o privesti sa te ajute sa retraiesti macar pentru o secunda acel moment deosebit. Nu sunt un foarte bun om de marketing, dar stiu ca o fotografie buna face cat 1000 de cuvinte, iar daca va place ce vedeti va stam la dispozitie.
machiaj